Scoala de soferi - Permise categoria B Prima pagina Despre scoala de soferi Elevi scoala soferi Tu conduci Contact
 
 • Ce inseamna cu adevarat, o scoala de soferi? Cum ar trebui sa functioneze scoala care ne va preda carnetul de conducere?
 • De aici afli si punctul de vedere, al unor instructori auto, care fac o meserie, din a te ajuta!
 •    
     
    Permise auto
   
  Noul Cod Rutier
  Regulamentul Rutier
  Indicatoare Rutiere
  Puncte de Penalizare Soferi
   
   
  Prima pagina
  Prima pagina a site-ului pe care tu conduci
  Misiunea
  Ce vrem noi sa facem, special pentru tine
  Tu conduci
  Ce inseamna sa iti conduci singur scoala
  Despre noi
  Cateva cuvinte despre filozofia noastra
  Servicii
  Servicii integrate, pentru elevi integralisti
  Preturi
  Verifica preturile pentru scoala de soferi
  Inscriere
  Fi sofer! Inscrie-te in scoala unde TU conduci
  Contact
  Afla mai multe! Fi mai curios! Contacteaza-ne!
  Cariere
  Vrei sa faci parte din echipa TU Conduci?
  Logan
   
  Noul Cod Rutier
  Ca sa fi un sofer bun, cunoaste codul rutier
  Regulamentul Rutier
  Ce trebuie sa facem pe strada, ca si soferi
  Indicatoare Rutiere
  Semnele de circulatie, de la mic la mare
  Puncte Penalizare
  A gresi e omeneste. Cum platim, cand gresim

  CATEVA CUVINTE DESPRE SCOALA NOASTRA DE SOFERI

  Scoala de soferiIti multumim ca ai ales ca TU sa conduci! Pentru ca acest lucru sa se intample, este necesar sa avem un set de reguli care sa ne ajute in indeplinirea obiectivului comun: obtinerea permisului de conducere! Relaxeaza-te! Noi suntem alaturi de tine, la examenele medicale si psihologice. Examenul medical. Consta in cateva investigatii absolut necesare, printre care cele mai importante sunt cele de ORL si oftalmologie. Inainte de orice actiune trebuie sa fi apt din punct de vedere medical. Examenul psihologic. Este un examen de testare a atentiei dar si a indemanarii, foarte util pentru pregatirea practica. Consilierii auto vor sti unde trebuie insistat in procesul de pregatire. Pentru inceperea pregatirii practice este necesara parcurgerea acestei etape.

  Pregateste-te continuu la teorie. Este anormal sa te urci la volan, inainte de a cunoaste regulile de circulatie. Participa activ la cursurile de legislatie. Arata ca esti bun, chiar foarte bun. Arata ca ai acumulat sufiecente cunostinte teoretice pentru a conduce. Depaseste-te pe tine insuti si treci de baremele minimale pentru a demonstra ca meriti sa conduci. La volan. Impreuna cu instructorul, TU alegi cand conduci, dar si cand acest lucru nu este posibil. Intalnirea cu instructorul. Tot cu instructorul, alegi locul de intalnire si de finalizare a sedintelor de conducere. Examenul la absolvirea scolii. Impreuna cu echipa care se ocupa de pregatirea ta, TU alegi data la care sustii examinarea in cadrul scolii. Data examenului cu politia. Impreuna cu echipa TU Conduci, TU alegi data examenului cu Politia, in concordanta cu programarile existente.
   

  Permise auto Brasov
  Odata ce ai fost admis la aceasta scoala, faci parte din echipa TU Conduci. Esti un membru ce drepturi depline, egal cu orice alt membru al echipei. Nu conteaza statutul social, originea sau culoarea pielii, conteaza ca faci parte dintr-o echipa si toti ceilalti membrii se bazeaza pe tine. Trebuie sa fi increzator si sa incerci sa nu-ti dezamagesti coechipierii.

  Pe tot parcursul scolii, dar si apoi, nu uita ca trebuie sa ne ghidam dupa acelasi sistem de valori:


  Seriozitatea: Ne tratam partenerii si clientii cu o seriozitate desavarsita.
  Respectul: Este valoarea la care tinem cel mai mult intrucat ne respectam clientii, ei fiind in centrul atentiei noastre. Dar, sa nu uitam, la randul nostru pretindem sa fim respectati.
  Increderea: Nu pornim la drum fara aceasta valoare. Increderea in indeplinirea obiectivelor dar si insuflarea increderii clientilor nostrii sunt doua aspecte ale acestei valori.
  Munca in echipa: Actionam ca o echipa, toti pentru unul si unul pentru toti, indiferent ca suntem membrii ai echipei TU Conduci, sau cursanti.
  Integritatea: O valoare fara de care nu am putea exista. Suntem integrati in acest sistem de valori de la care nu facem rabat.

   
   
    Scoala de soferi Brasov Servicii scoala de soferi Informatii scoala de soferi Contact scoala de soferi
    Serviciile noastre Ore de conducere Noul cod rutier  
    Despre noi Cum te inscrii Regulamentul rutier MOBIL: 0727-619-170
    Misiunea noastra Alege-ti masina Indicatoarele rutiere MAIL: office@tu-conduci.ro
    Preturile noastre Contacteaza-ne Punctele de penalizare  
           
  www.tu-conduci.ro
    © Toate drepturile asupra acestui site, sunt exclusiv rezervate. Pentru informatii ulterioare, va rugam folositi formularul de contact.